21.4.2012

Kattilassa porisee

_DSC0013_DSC0017
_DSC0024_DSC0033_DSC0021_DSC0020_DSC0026_DSC0022

Kattila otti ja yllätti. Suosikeiksi nousi Tommin lihapullabaari nimeltään Kuula, sekä Sushibar + Wine. Lehdistölle katetut sushit katosivat vartissa parempiin suihin, eipä ihme - taattua ja tasalaatuista tavaraa saa kaikista heidän ravintoloistaan.
Toisaalta, Postresin Coccola ihastutti sekin. Hans Välimäen palstalla maistelin mahtavaa Caesar-salaattia ja maailman pienimmän tartar-pihvin.

Onnea kaikille yrittäjille, toivon todella että Lintsin vieraat pysähtyvät nauttimaan hyvistä ja laadukkaista mauista. Ja mikä parasta, kohtuuhintaan.

Kattila

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olisivatpa onnistuneet tänään ensimmäisenä oikeana aukiolopäivänä yhtä hyvin. Toki pienen haparoinnin ymmärtää mutta esim. Kuulasta lähti lapsiperheitä pois tunnin odottamisen jälkeen, kun ruokia ei kuulunut. Osa lihapullista oli ehkä ainakin lapsiväen makuun liiaa suolaisia, perunamuusi oli liisterimäistä. Toivottavasti homma lähtee tästä rullaamaan, sillä olisi todella kiva, että ihan kotinurkilta löytyisi viisi kunnollista uutta ravintolaa.